söndag 17 augusti 2014

Drömmen & så en flygresa

Hej och hå vad tiden flyger iväg. Och inget vettigt har man hunnit med. Känns det som. Men man kanske ska sluta pressa sig själv så hårt och ta det lite mer piano. Samtidigt, om man är en sån rastlös själ som jag själv så är det svårt det där med att bara vara och slappna av. Det finns i princip bara två ställen där jag kan känna så - ute i skog och mark. Och i stallet. 
Men vare sig det ena eller det andra har jag tillbringat tid i på sistone. 

Lyckligtvis har min enormt avslappnade syster köpt sig en stor skog med mark och tillhörande hus. Precis vid en älv. Precis vad jag behöver. Precis just nu.
Flyget är bokat. Hotell på Arlanda är bokat. Barnet ska med och jag hoppas att både hon och jag tar oss igenom flygturen utan större bekymmer. Ont-i-öronen-hotet finns där och oroar men det löser sig! Pappan ska ju stanna hemma och arbeta så han kommer inte vara något stöd så som han brukar. Men det ska nog gå bra. Hashtag hoppfull.

Förövrigt och till sist, denna söndag bjuder på en husvisning. Drömmen. I Oxelösund av alla ställen. Stället jag lärt mig älska som vuxen. I tonåren var det väl mest bara pest och pina. Men så är det väl.

Tyvärr är vi varken förmögna, rika eller täta så något nytt drömboende lär det inte bli. Men ses måste det och vem vet, kanske vinner vi ett par miljoners på triss imorgon. Vem vet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg