lördag 5 juli 2014

Med lite kärlek

Jag är så glad för i dagarna två har jag haft det så ruskigt lugnt och skönt tillsammans med min lilla familj. Solen har värmt upp oss lite och gett välbehövlig energi. Båda dagarna har startats med frukost ute. Hur skönt som helst! Såna dagar önskar man nästan att man levde i värmen året om. Och det kommer från någon som älskar snö och vinter! Och höst och regn och godluktande löv och bristande knoppvår! Ja, ALLA årstider blev det visst till slut. Så ja, jag bor nog på rätt ställe trots allt. Men visst ger solen lite extra?! Och tur är väl det ibland!

Idag har vi varit ute vid havet. Drömt om båt. Det är väl egentligen bara en tidsfråga men vissa dagar längtar man mer än andra! 

Jag skulle vilja dela med mig av några bilder men de har visst lagts över på datorn och jag skriver från mobilen. Men några ynkliga ena har jag lyckats skrapa ihop från min och Anders chatt i whatsapp!

Å förresten! Igår hade jag och Anders bestämt dejt. Hemma. Vi hade köpt presenter åt varann och lagade jättegod tre-rättersmiddag åt varandra! Och så drack vi champagne - Pol Roger förstås!
Jag fick köksredskap som jag älskar och Anders fick en fotboll och en burk metmask. Tycker min present helt klart var bäst haha!

Imorgon är en ny dag. Den välkomnar jag med vidöppna armar! Kärlek åt folket - alltså er, whoever you are!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg