fredag 11 juli 2014

Måste bara klaga lite

Ja, inte bjuder jag på någon SÄRDELES rolig läsning men jag måste faktiskt beklaga mig! OFFENTLIGT!

Jag bor för trångt. Och vips slog dubbelmoralen till. Otacksam är vad jag är. Ska vara glad att jag har tak över huvudet. Och ja förstås är jag det men man kanske måste kunna leva i den värld man lever också och jämföra med andra i samma situation?! Äh vad vet jag, det är en helt annan diskussion som ger mig dåligt samvete. 

Men hur som haver så ångrar jag nu att vi köpt ynkliga 76 kvm. Vi har så mycket grejer så hälften vore nog. Vårt hem liknar mer ett förråd eller museum än ett hem. Visserligen kan lite av orsaken till detta vara att grannens badrum delade med sig av sin fuktskada så att vi inte har något förvaringsutrymme längre och tillika lever på kanske 60 kvm istället. BETYDLIGT mindre. Och ja, så otacksam jag är! Fy skäms!

Jo men så är det och nu så vill jag ha ett STORT hus med NYA möbler och INGA djur (möjligtvis Daisy)! Eller vänta nu. Inga SMÅ djur menar jag förstås. Såna som är mindre än ja, låt säga en vattenmelon. Djur som är mindre än en vattenmelon är förmodligen inga trevliga djur. De är med största sannolikhet bara små och äckliga. 

Önskar ett slut på allt detta flyttande! Jag hatar att flytta! Jag längtar efter hemmet där jag kan slappna av, ta ett glas vin och  bara ha lite lugn och ro! Är det för mycket begärt?! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg