fredag 11 juli 2014

Fler borde va som jag (OBS ironi)

Idag är det fredag. Freja ska vaccineras, mjölkstockning ska lösas (förhoppningsvis), foton ska beställas och så ska det kanske solas. 

Jag håller som bäst på att läsa en härlig bok av Fredrik "den makalöse" Backman. Den där om Ove. Alltså den är bara för bra. Språket är fantastiskt. Det är väl därför jag älskar den så mycket. Finns få saker här i världen som får mig att snurra inombords så som ett välartat språk. Eller välartat och välartat. Det kan vara fräckt och frisinnat också. Eller helt felaktigt men vackert och roligt.

Ett ord som ofta används i boken men sällan till vardags är "särdeles". Ett mycket fint ord som jag nog ska börja använda lite mindre sällan.

Tex så slog tanken mig idag (och faktiskt alla andra dagar med) att en majoritet av befolkningen har särdeles dålig smak vad gäller inredning. Men som alltid med smak är den ju delad och jag säger inte med detta att min är händelsevis så mycket bättre, det måste ju var och en få avgöra. Men jag hävdar nog ändå att den är bättre än de flestas.

Summa summarum - fler borde tänka som jag. Haha!

Freja med sin något skrynkliga fredagsoutfit från Livly. Ett exempel på mycket god smak!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg