tisdag 24 juni 2014

Panik, stress och piroger

Herrejösses. Ett andra inlägg inom loppet av några dagar?! Well, det är en fas - det förstår vi allihop. Enjoy it while it lasts!

Jag kan inte somna om. Min unge kunde och ligger och sover så sött här intill. Själv surrar det i mitt trötta huvud. Massa måsten och brist på både kontanta medel, tid och ordning och reda. DET gör mig stressad. 

I vanliga fall planerar jag minutiöst och det fungerar utmärkt. Jag är bra på det där med planering och organisering. För att inte säga extrem-bra. Men nu har det faktiskt inte funnits vare sig tid eller energi och nu känns allt rörigt och i sista minuten (men jag vet att det löser sig ändå. Eller rättare sagt, jag löser det ändå. Förstås tillsammans med min kära man)! 

Det stundar alltså en bautaviktig dag på lördag - nämligen Frejas namngivningsfest! Kan knappast beskriva hur mycket det betyder att äntligen få fira det nya liv vi fått efter år av sorg, ångest och kämpande! Det är förstås en jättestor grej för oss, större än vårt eget bröllop! (Åtminstone om man frågar mig)

Det ska skålas och det ska ätas mumsigheter, det ska lekas och det ska läsas dikter. Det ska dekoreras och planeras och övas och ja.. Jag tror jag skiter i att somna om ändå. Dags att börja GÖRA! Först ut är ett gäng piroger! Mums!

Önskar alla er medmänniskor en härlig dag! (Om ni är några som läser detta förstås)Livet <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg