onsdag 25 juni 2014

Fläng häng säng

Den här dagen har verkligen gått i ett. Först rundade vi stan och köpte serpentiner, pyjamas och lite annat smått o gott till Frejas namngivning. Sen åkte vi och köpte ett träd. Inte varje dag man gör det. Lilla F ska få ett körsbärsträd av sin mor och far i namngivningspresent. Det ska planteras ute på landet vid torpet som inte är ett torp. Sen ska Freja få äta sina alldeles egna körsbär och dricka sin alldeles egna körsbärssaft. Det är en fin tanke som vi hoppas ska kunna bli verklighet. Gäller bara för föräldrarna att hålla trädet vid liv. Men det ska nog gå. Hoppas vi.

Efter trädhandlingen åkte vi hem och vände. Hälsade på några trevliga människor ett stenkast bort. det pratades barn, poolbyggen och företagande. Och så åt vi glass med jordgubbar. Mums! Blev även påmind om iden att göra flädersaft så imorgon SKA jag ta mig tid att åka till min kära mor i Oxelösund och palla ett gäng blomklasar! Fläder är det godaste jag vet i saftväg! 

Nuuu är vi hemma och snart är dagen slut. Blir inte mkt sena kvällar som småbarnsförälder. Åtminstone inte som småbarnsförälder till Freja. Och apporopå det, Freja skulle sova i egen säng första natten i natt men det gick inget vidare. Aldrig har hon vaknat så många gånger på natten och varit ledsen. Fick flytta över henne till oss igen. Får se om vi vågar prova i natt igen. Själv skulle jag kunna sova med henne vid min sida livet ut men jag förstår ju att det inte går och det kanske kan vara trevligt att bara få sova som vanligt igen och bråka om utrymmet med två individer istället för tre. (Katten sover förstås också med oss helst)

To be continued...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg