måndag 25 november 2013

Himmel, helvete och lussebullar

Idag är det måndag och jag städar garderob och lyssnar på skön musik. Lite senare blir det 9-årskalas. Dagarna går så jäkla fort nu tycker jag. Man hinner nästan inte med. Det är 70 dagar kvar idag tills vår älskade lilla bebis är beräknad att födas. Det är ju helt sjukt. Och sjukt är det också hur man fort man glömmer sånt som är jobbigt i livet. Hur jävliga dagar man faktiskt haft emellanåt. De bleknar när man blir lycklig. Men jag lovar att aldrig glömma riktigt, man måste påminna sig själv om helvetet ibland så man inte tar himlen för given. Och allt som finns i den.

Denna vecka är det också första advent! Jag älskar ju julen. Även om denna kommer bli konstig och inte alls som alla andra. Men det kommer gå det med. Men inte en enda snöflinga? Och knappt en enda minusgrad? Förra året vid den här tiden strålade världen av vita, gnistrande, vackra flingor. Jag saknar VINTER!

I julklapp önskar jag mig snö således. Mer behöver jag inte just nu. Åtminstone inte i paket-väg.
Next up: planera stora julbaket! Guldrutor (silverrutor fast med saffran), lussebullar, kolor och kanske någon nykomling?

Mums!1 kommentar:

Tidigare inlägg