onsdag 23 oktober 2013

Rapport från längtansplaneten

Jag funderar och funderar på vad jag ska skriva. Och så slutar det med att jag inte skriver. För jag verkar inte ha nåt vettigt att säga. Det enda som tankarna hela tiden återvänder till är längtan. Längtan efter vårt barn, längtan efter snö, efter jul, efter köttbullar, efter att flytta, efter att då huset sålt, efter morfar.. Ja och så håller det på sådär. 

Antingen det eller något hemskt därute i världen eller samhället som upprör men som man sedan förtränger för man orkar inte bry sig om allt skit.

I min handväska ligger förresten nästan 500 kronor i mynt. Det är värt att nämna. De tjänade jag på loppisen som jag anordnade i helgen. Det kom faktiskt en hel del folk och jag hade bakat och Anders jobbade i caféet. Var riktigt kul.

Ja men hur som helst. Att få ihop en femhundring på att sälja sånt man annars skulle kastat är ju inte fy skam. Man får va nöjd med det.

Förövrigt så måste jag storstäda idag. För att sedan bli handikappad. Igår tog vi promenad på 24 min och det gjorde ONT mot slutet vill jag lova. Det ljuva livet som preggo! Men! Jag klagar inte. Fy helvete vad tacksam jag är för de här krämporna. På allvar. Det bästa som hänt mig!

Efter flera jävla år av alla möjliga panikartade känslor så hände det! Men den historien får vi ta en annan gång.

God jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg