tisdag 30 april 2013

Palma & dos copas de cava

Hemma igen. Allt löser sig. Börjar jobba litegrann på torsdag. Ska bli jättekul. Palma var underbart. Nästa gång blir det att bo där och inte i crazy Magaluf. Ska kolla flygbiljetter redan nu.

Och ska ni någonsin åka till palma så är Celler sa premsa förmodligen den bästa restaurangen, i alla fall svårslagen - med fantastisk mat (och mycket!), grym service, trevlig miljö och hutlöst låga priser! En middag för tre pers med vin = mindre än 400 spänn!

Ja, och sen har vi ju Garito. Lätt det bästa utestället jag någonsin besökt. Har aldrig träffat på ett sånt ställe någonstans, varken i Sverige eller i något annat land där jag varit på bar/club. Vi var där tre kvällar i rad, drack oändligt med "dos copas de cava" tills bartendern inte ens hörde oss när vi rätt som det var beställde nåt annat, utan tog fram två glas och en flaska bubbel så fort han såg oss.

Skön musik och snygga människor hade de också. Det var lite som att vara på museum pga alla snygga människor. Svårt att inte gilla att vara där, vem gillar inte att se på vackra människor?! Torsdagarna är allra bäst.

Och så har jag bestämt mig för ett litet studieuppehåll tills livet är lite i fas igen och det passar ju alldeles utmärkt att jag får jobba lite för jag har saknat att jobba. Alltså vara anställd. Konstigt nog. Allt har både bra och dåliga sidor antar jag.

Jag kommer jobba lite på en liten butik som säljer smycken och accessoarer. Ska bli sååå kul. Bling bling hela dagen, träffa folk, skratta, vara fin. Känns toppen och precis vad jag behöver.

Det var allt för denna gången. Till sist bjuder jag på en låt som spelades på Garito. Blir förstås inte samma sak med låg volym på mobilen eller datorn som ute på klubb men den är skön, enjoy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg