lördag 17 november 2012

Varning på stan

En ljuv dag har passerat. För en gångs skull. Nej visst är jag inte bitter. Snarare realistisk. Verkligheten är ju inte bara ljuv och fin. Ibland är den äcklig och ful också. Man måste ju ha med alla delar.

Iaf så va jag och min man på Taxinge Slotts julmarknad tillsammans med Alex och Matilda. Och vi shoppade gött som aldrig förr. På något sätt kändes det som vi var "värda" det.

Efter shoppingen stod vi i en aplång kö in till kakslottet där vi fick fika tillslut. Och fy sablar vad mycket godsaker där fanns! Inget för en sockerberoende vill jag lova! Vi njöt i fulla drag (efter att jag jagat bort en dum människa från bordet och sagt åt henne att ta undan brickan efter sig som hon "glömde" framför våra näsor trots att det satt skyltar överallt med texten "var vänlig och ta undan din bricka - tack för hjälpen").

Ja iaf det var superbra och sen åkte vi hem och gjorde cauliflowergratäng(slå upp det!) och därefter joinade vi A och M igen för lite Så mycket bättre - som stundtals var betydligt sämre.

Men Darin är bra. Döbra! Och Uggla då förstås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg