torsdag 15 november 2012

Tycke och smak

Anders tyckte jag skulle skriva nåt i bloggen. Men jag får ju sällan någon respons på det jag skriver så ja.. Whats the point? Så känner jag ibland.

Ibland skriver jag ju för mig själv men någon gång vill jag ju också ha en kommentar eller två. En åsikt. Typ som om det här med att vi har rasister i vår riksdag. Som får vara med och bestämma över våra liv. Viktiga grejer alltså.

Eller att barnskaffande har blivit en klassfråga. Åtminstone för dem som inte kan få barn på naturlig väg.

Bli för fan inte ofrivilligt barnlös om du är fattig för då kan du hälsa familjelivet adjöss på en gång! Och bo inte i Norrland heller för den delen. Där får du en chans på provrören och skiter det sig får du köpa grannens inavlade katt istället. Lycka till!

Ibland undrar jag om jag är den enda i hela världen som bryr mig om saker och ting? Som vågar TYCKA. Och för den delen - UTTRYCKA mina åsikter.

Vi kan väl för fan inte tiga bort alla
problem och orättvisor här i världen?
Eller?


2 kommentarer:

  1. Hej fina du! Jag läser alltid bloggar via mobilen och det är himla krångligt att kommentera då... Såå ren lathet helt enkelt ;-)

    SvaraRadera
  2. Hallå, jag läser alltid och kommenterar ibland när jag har kommit underfund med vad du skrivit :) Det är lite komplicerat att kommentera eftersom jag måste se alla underliga krumelurer som kommer upp när jag trycker på publiceraknappen MEN skriv på du för jag tror att vi är ganska många som läser...Kram/
    Svärmor

    SvaraRadera

Tidigare inlägg