onsdag 7 november 2012

Stanna-inne-kväll-ikväll

Jag är så trött idag. Har orkat knappt något. Vi åkte till ett shoppingställe som heter Mammut som var svinstort men köplusten infann sig aldrig riktigt så vi lämnade tomhänta. Åkte till Saluhallen som mest bestod av grönsaker och kött. En liten besvikelse då vi trott den skulle va långt mkt bättre än vad den va. Hötorgshallen är hundra tusen gånger bättre.

Sen åkte vi hem för jag var så jäkla trött och hade huvudvärk. Lyckades få med oss lite uppiggande bubbel på vägen hem i alla fall så ikväll blir det bubbel och massor med kinamat på hotellrummet. Min kära man går i skrivande stund iväg och fixar både mat och snacks. Han är för bra.

Jag ska vila så jag orkar äta allt gott sen när han kommer tillbaka!

Och förresten har syster gjort succé i halv åtta hos mig. Det fattade man ju. Vi som känner henne fattade. Kul att resten av Sverige nu också får en bit av den där underbara kakan. Hoppas nu ingen avslöjar för mkt kring programmen eftersom vi ska se dem så fort vi kommit hem till Sverige igen..

1 kommentar:

  1. Hoppas att du mår bättre idag. Jag var på teatern igår och idag ska jag till gymmet kl 19 så jag tänker/kan inte skvallra. Jag måste oxå försöka se på play lite senare eller imorgon.
    Kram
    Svärmor

    SvaraRadera

Tidigare inlägg