måndag 12 november 2012

Route 666

Jag är så jävla negativ just nu. Med all rätt. Skrev just ett inlägg som ingen skulle fattat ändå för jag ska alltid hålla på och skriva i metaforer. Min favoritsak att göra. Jämföra en situation med en annan. Som förklarar saken på ett helt annat sätt. Som folk ibland förstår. Och ibland inte. Fast de borde alltid förstå.

Typ som när man skriver såhär:
Jag är en jävla maskin. En bil som rullar och rullar i tusentals mil. Tappar mina hjul och kanske styrservon eller vad det heter men jag rullar ändå vidare. Det går trögt så innihelvete men jag rullar. För långt därborta finns en verkstad och där får man nya hjul. Och en ny styrservo. Och sen kan man rulla vidare tills man tappar grejerna igen och får kämpa vidare till en ny verkstad och så vidare och så vidare och så vidare.. Ibland kanske man stannar på en schysst vägkrog och äter lite god mat.

Just nu är jag på väg till en verkstad. Har inte sett nån vägskylt ännu så jag kör på känsla. Det går jävligt långsamt och man blir trött i både kropp och knopp av allt detta rullande. Sakta sakta. SAKTA!
Men nevertheless (icke desto mindre) - FRAMÅT! Inte helt rakt kanske. Styrservon är ju borta och det är inte helt lätt att hålla kursen.

Men skam den som ger sig!

och så skrev jag den här berättelsen ändå i Metaforer. Och jag tänker inte be om ursäkt för det. Det var en bra historia. Som du säkert fattar. Tror jag. Är dock lite osäker på vad en styrservo är egentligen men jag gillar ordet.

Styrservo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg