onsdag 21 november 2012

Prästens lilla kråka

A skriker något ohörbart från övervåningen. Få saker får honom så arg som när han inte får kolla på sport eller fel lag gör mål. Typ att barn svälter och sånt det vidrör inte honom något särskilt. Åtminstone så märker man inte av dessa känslor. Och ja, han är väl som de flesta andra. Men är det inte konstigt egentligen att "man" fungerar på det viset?!

Aja, jag har klickat hem en hel del grejer idag. Gympadojjor till mig och A, träningskläder till mig och lite nyårsattiraljer. Tex klänning och skor. Det glittrar om rubbet. Får väl se om det passar.

Och snart börjar jag träna. Typ jämnt. Det är målet i alla fall. Jag ska bli stammis på CMS. Det ska bli mitt andra hem. Och jag längtar. Till att få bli pigg och fräsch. Och snygg igen! Jag föddes snygg och planerar att dö snygg med så det är nu eller aldrig som gäller.

Skämt åsido. Jag vill leva länge. tror jag. Och då måste man hålla sig frisk. Och det är väl ingen nyhet att träning får dig att må bra.. Så ja, jag ser det som ett ganska självklart val. Nu återstår att se om allt detta snack kan bli till en produktiv verkstad också. Det får tiden utvisa.

Och förresten är jag förjävla glad att kunna få låna andras barn emellanåt. De skänker så mycket glädje.

Livet utan barn är dötrist. Inte jämnt. Men ofta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg