torsdag 18 oktober 2012

Parken zoo - ett olyckligt misstag

Vet ni vad? Det är viktigt att vara kritisk. Helst till allt. Inte bara svälja saker rakt av. Och det gör jag heller inte.

Men jag ogillar folk som uppenbart ljuger. Och det vad än det handlar om. Drar du en vit lögn med goda avsikter är det en sak men som djurparkschefen på parken zoo gjorde i gårdagens kalla fakta, det är verkligen inte ok. I ett pressmeddelande skyller de hennes lögner på att det är svårt att komma ihåg och vid flertalet ställen skriver de att "de inte kan erinra sig" både det ena och det andra av påstådda anklagelser. Jag tycker faktiskt inte att dessa människor är värda sin plats i ledningen på parken zoo om de HITTAR PÅ skeenden i de fall där "de inte minns". För det var ju precis vad djurparkschefen gjorde. De kallar det ett olyckligt misstag.

Hur man kan kalla uppenbart fabricerade händelser ett misstag är för mig en gåta. Gör om, gör rätt. Gör er av med människor som varken kan hålla reda på djur eller verklighet.

Att låta sådana människor ansvara för över 1000 djur är det mest olyckliga misstaget Parken Zoo kan göra. Om allt gått rätt till hade inga lögner behövts från första början. Det är vad jag tror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg