onsdag 19 september 2012

Utom & lands

Pratade precis med min lilla mamma i telefon. Hon och Per ska åka till Budapest ikväll. Imorgon fyller han 50. Blir officiellt gubbe. Eller är det vid 60? Har fortfarande ingen aning om vad jag ska köpa till honom som kan spegla hur mycket jag älskar honom. Min låtsaspappa. Fast egentligen den enda riktiga pappan. Om man inte räknar morfar som haft den rollen hela mitt liv. Också. Jag är ju egentligen lyckligt lottad med två fadersfigurer. För det måste man vara tacksam!

Hur som helst. Budapest var det ja. De ska göra massa trevligheter. Som man gör när man är utomlands. Och jag insåg att det är vad jag behöver just nu. En utlandsresa. Vi fick ju en hel hög med slantar vid bröllopet som skall finansiera en framtida kuba-resa (eller sol-resa åtminstone..) Men det är inte riktigt en bra tid för bröllopsresa just nu. En mindre resa skulle passa fint. En vecka på underbara Grancan. Eller en weekend i Paris och en bit mat på "vårt ställe", Gallopin. Mmm.. créme brulé!

Jag vill bort i alla fall. Egentligen hellre grancan. Fy fan vad skönt. Kanske ska man åka redan nästa vecka? När man ändå inte har ett hem på 8 dagar?
Vi flyttar ju nästa helg. Sen måste vi vänta en dryg vecka innan vi får flytta in i vårt nya hem. Där och då kan det passa sig bra med en grancanresa va?!

Jag kollar upp det med ens!


Förresten, hörrni. Ni som läser. Jag ser ju att ni läser varje dag. Eller varannan. Ni är några stycken. Vilka är ni? Ge er till känna genom en kommentar eller två! Det skulle va kul! Jag bjussar ju på mig. Så ni kan väl bjussa lite på er med eller vad säger ni?!

Puss o kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg