onsdag 12 september 2012

Snipp snapp snut, så var sagan slut

Vilken dag! Jag begav mig till Nyköping imorse. Intog ingen frukost för jag var så nervös. Planerade köpa Seattle latte på OK när jag tankade men den var slut. Blev således utan kaffe. Resan ned präglades av sol och "skön"sång med hög volym på stereon.

Jag kom ned och fick träffa 2 och en halv bäbis. En mänsklig, en hund och en mänsklig bäbis på väg att bli stor.

Fick också träffa Dalle och Hella. Kompisarna från gymnasiet. Det är på något sätt alltid så värdefullt när det händer även om det är sällan.

Sen bytte jag om tio gånger och gick på en intervju som var rolig och utmanande och som nu gett mig mer sug efter jobbet och mer rädsla över att inte få det. Som sig bör alltså. Tiden får utvisa hur det går.

Efteråt åkte jag till mina älskade morföräldrar. Som vanligt diskuterades allt mellan himmel och jord och Karl Johan-soffan fotade Jag för att sedan kunna lägga ut den på blocket.

Jag åkte hem mot stockholm efter några timmar. Sjöng och skrålade fulare än nånsin. Det var befriande.

När jag kom hem var krafterna slut och hungern hade slukat mig hel och hållen om inte Anders bokat bord hos vännerna på Tre Vänner, "vårat" ställe.
Dessutom hade Daisy nästan ätit upp hela brevet som morfar överraskat med i brevlådan. Lyckligtvis för katten lyckades jag lappa ihop det hela så det gick att läsa. Jävla katt!

Nu två glas rött och en hamburgare senare är jag övertygad om att jag kommer sova gott inatt. Är helt slut!

Kudden, here I come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg