tisdag 25 september 2012

Oscar & Clothilde Rea

Klockan 12 idag stod vi (Jag och Anders) utanför Oscar & Clothildes lager nere i frihamnen. Flyttrea.
Jag har längtat ända sedan jag såg att de annonserade.

Planen var att köpa 12 kaffekoppar med fat plus lite annat. Om vi hittade.
Och det gjorde vi förstås.

Vi hittade 12 koppar, tre olika sorter, fyra av varje sort. Det blev en salig (och otroligt fin) blandning. Sedan hittade vi två stickade sittpuffar för 200 kronor styck. Ordinarie pris var 1100 kr!!!!!!!!!! Det passade sig ju väldigt bra eftersom att vi behöver lite extra sittplatser som dessutom är snygga.

Vi kom även över ett parti metallpallar som går i samma stil som våra stolar till matbordet. 4 stycken pallar för totalt 300 kronor. 2 svarta och 2 gula. De får nog bo i hallen.

Sen hittade vi ett par fina små ullmattor med klassiskt sicksackmönster på. 129 kr för två. Och så en kudde. Och en väska till mig!

Hur som helst. Ja det blev ju en del och vi kände oss riktigt nöjda. Ställde oss i kö. Kom fram till kassan. En expedit tog betalt och en annan packade allt. Rätt som det var så ser jag hur den packande expediten välter min korg med koppar och fat och jag känner paniken stiga. Lyckligtvis går bara en kopp sönder och jag får den genast ersatt.

Tyvärr så kommer jag sen hem och packar upp koppar och fat och inser att det är mer som är trasigt och den nya koppen vi fick var i en annan färg än den ursprungliga. Det känns så tråkigt just nu men Anders skulle försöka få tag i dem så vi kan få uppsättningen hel och hållen igen. Mina älskade, älskade koppar! (ja man kan vara kär i föremål)

Håll tummarna för att vi snart har 12 vackra, hela och fina koppar med fat! Då ska jag bjuda på fika sen!


Uppdatering: Anders smsade precis. Oscar & Clothilde skickar nya grejer med posten! Vilken underbar service alltså! HURRA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg