måndag 17 september 2012

Antikviteter, uteliggare och en seriemördande James Franco. Och så hästar förstås!

Inatt drömde jag att jag cyklade runt i en stor stad (tänk typ Paris eller London) och jagade antikviteter. Jag var ute redan innan affärerna hade öppnat och checkade in skyltfönster. Luften var lagom ljum men det var grått på himlen.

Jag såg en färgglad byrå, några väskor och en herrans massa ryttarprylar. Det var lite konstigt. Och direkt efter det så hamnade jag mitt i en stor grupp människor och hästar som skulle ha ridlektion. Mitt i stan.

När jag lyckas ta mig igenom häst - och folkvimlet, så såg jag en uteliggare som låg och sov. Jag passerade med cykeln tyst så han inte skulle vakna.
Men det hjälpte föga för när jag kom tillbaka till platsen (efter en snabb titt i ännu en antikaffär) så var han vaken och började gagga om nåt cykel-lås. Och rätt var det var hade min antikletardag förvandlats till en hitta cykel åt uteliggare-dag.

Jag hittade en cykel åt honom. Sen rullade jag ned för en lång backe och använde inte bromsen. Ville komma bort från uteliggaren fortast möjligt.

När jag cyklat en stund insåg jag plötsligt att stadens polismästare var efter mig eftersom jag hjälpt uteliggaren att sno en cykel. så jag cyklade ut på landsbygden i hopp om att undslippa konstapeln.

Dessvärre hade konstapeln övernaturliga krafter och trots att jag fått hjälp av ett rådjur att gömma mig så hittade han mig i det höga gräset på ett fält.

Det var James Franco. Eller i alla fall nån som var lik honom och tydligen var han också en seriemördare helt plötsligt. Och på nåt mirakulöst sätt lyckades jag fly efter att ha snubblat över en död kvinna som han bragt om livet.

Sen vaknade jag.

Nu är jag dötrött. Det har varit en händelserik morgon och jag tror jag ska servera mig själv en rejäl dos kaffe med efterföljande dusch nu.

Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg