tisdag 28 augusti 2012

Kanske ska ta och bli sjuksyrra

Med kräftskivor kommer också nattliga samtal om både det ena och det andra. Och speciellt ett fick mig att inse något. Kanske är det så att jag ska bli sjuksköterska trots allt? Vid sidan av mitt bokskriveri då förstås!

I den världen jag levt trodde jag det skulle vara omöjligt att läsa upp matte B och därmed bli behörig att söka sjuksköterskeprogrammet. Dessutom trodde jag på något konstigt sätt att man bara skulle hålla på med sår hela dagarna. Vilket (självklart!) inte är fallet. Men min filosofi är ju i grunden att inget är omöjligt så jag förstår inte varför jag sätter såna gränser för mig själv. Det är ju idiotiskt egentligen. Och handikappande.

Så det blir till att försöka läsa den där hemska matten för att sedan kanske kunna ta sig in på ett distansprogram och läsa till Sjuksköterska. Och vem vet, man kanske därefter känner för att vidareutbilda sig till barnmorska eller nåt sånt. Kanske.

Det finns ingen anledning att inte prova hoppa på tåget. Det kanske tar mig till paradiset!


PS. Det är fortfarande Blä. Men jag försöker kravla mig ur ormgropen och styra upp livet så jag har annat än skit att tänka på. Det gäller att vara smart. Inte bara i matte.

Jag om ca 4 år? (snodde en bild från google)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tidigare inlägg